TENTEN


In België is het weer nooit betrouwbaar waardoor je maar beter goed voorbereid bent

wanneer je een feestje plant. Zowel bij regen als bij zon is een tent geen overbodige luxe.

TENTEN


EEN WOORDJE UITLEG

Bij DL Events willen we jou zoveel als mogelijk stress ontnemen waardoor we de tent(en) voor jou op- en afbouwen. Het bouwplan ontrafelen om op zoek te gaan naar de juiste buizen is dankzij ons verleden tijd! 


Bovendien worden tenten geplaatst in de loop van donderdag of vrijdag en pas op maandag of dinsdag terug afgebroken. Genoeg tijd om zonder zorgen alles te decoreren!


Het enige wat jij hoeft te doen, is doorgeven naar welke voorkeur jouw tent uitgaat en op welke ondergrond ze komt te staan (gras of verhard).


Om jou bij die keuze te helpen, hebben we bij elke tent de voor- en nadelen opgelijst, alsook een gemiddeld aantal personen.  Hou er wel rekening mee dat dit om een gemiddelde gaat, gerekend met rechthoekige tafels. Er is ook geen rekening gehouden met extra ruimte voor bijvoorbeeld een buffet, dansvloer, ontvangst,...

Ben je iemand die graag ruim of aan ronde tafels zit, kies je beter een grotere of meerdere tent(en). Ook als je extra ruimte nodig hebt, ga je beter iets groter.


Geraak je er niet aan uit, laat het ons gerust weten en we denken met jou mee!


Galatent PVC


Onze galatenten zijn modeleerbaar per 2 meter. Door hun PVC-uitvoering zijn deze tenten uitermate geschikt tegen slechte weersomstandigheden. Op de kopse kanten bevinden zich ritssluitingen waardoor je gemakkelijk een deuropening kunt creëren. De zijkanten zijn per twee meter afneembaar en bevatten raampartijen. Ideale tenten tijdens het voor- en najaar of voor openbare evenementen vanwege hun brandvertragend karakter.


Pagodetent PVC


Deze PVC tenten doorstaan de grootste weersinvloeden. Zowel het dak als de zijwanden zijn vervaardigd uit gecoate PVC doek van 820 g/m² en zijn brandvertragend. Het puntige dak zorgt voor een extra feestelijke toets.

Pagodetent polyester


In tegenstelling tot bovenstaande tenten hebben deze pagodetenten een polyesteruitvoering. De 'torentjes' in het dak zijn daarenboven gebroken wit van kleur. Met deze tenten kunnen prachtige en unieke combinatie's gemaakt worden.